Title Image

Persoane juridice

De ce cu noi este comod și convenabil?

 

— Toate persoanele juridice primesc reduceri
— Posibilități avansate pentru superiori de a controla cheltuielile pentru exploatarea transportului
— Viteza de servire în tunel reduce timpul de staționare a transportului în timpul lucrului
— Accesul la servicii în rețeaua de spălătorii auto (Ciocana, Botanica/Telecentru)
— Rambursarea TVA pentru serviciile de spălătorie auto

 

Cum să colaborați cu noi

 

1. Formați unul dintre numerele (022 84 30 56; 022 41 02 58 ), comunicați-ne numele companiei dumneavoastră, jur2 suma de bani care planificați să o folosiți pentru serviciile de spălătorie auto, numărul de fax sau adresa e-mail.

 

2. Administratorul spălătoriei auto timp de 5 minute vă va expedia nota de plată prin fax sau e-mail.

 

3. Transferarea sumei indicate pe contul spălătoriei auto.

 

4. Suma transferată va fi trecută pe cardurile de plastic personalizate. Suma transferată poate fi jur3distribuită pe un număr nelimitat de carduri de plastic pentru un număr nelimitat de angajați ale persoanei juridice. Există posibilitatea de a stabili limite săptămânale, lunare, trimestriale sau anuale pentru utilizarea fondurilor de către fiecare angajat.

 

5. Administratorul spălătoriei auto eliberează cardurile de plastic reprezentantului persoanei juridice. Cardurile de plastic se eliberează gratuit.

 

6. La sfârșitul fiecărei luni se eliberează facturile fiscale și lista amănunțită a cheltuielelor pentru serviciile acordate cu data și ora, denumirea serviciului și nr. cardului, ceia ce permite controlul asupra sumelor cheltuite de către fiecare angajat. La necesitate, sistemul de supraveghere video, instalat la spălătoriile auto, permite furnizarea informației despre utilizarea prevăzută a fondurilor bănești transferate, de către angajații persoanei juridice (extragerea nr. de înmarticulare a mașinilor care au fost servite în baza cardurilor de plastic a persoanei juridice).